Konferensmeny

Meny 1

Halstrade Pilgrimsmusslor på en salladsbädd med granatäppelvinaigrette
Kalvytterfilé med potatis och rotselleripuré, vitlöksfräst Romanescokål och brynt smör
Äppelkaka med vaniljsås

Meny 2

Potatis och purjolökssoppa toppad med forellrom och senapscrème
Oxfilé med svampcrème, sötsyrliga tomater och smörfriterade småpotatisar
Blåbärspaj med vaniljglass

Meny 3

Gräslökspannacotta toppad med löjrom, hackad rödlök och vispat smetana
Långbakad lammstek med röd paprikasås och Hasselbackpotatis
Vit chokladpudding med vinteräpplen

Meny 4

Svamptoast med parmesan, persilja och pepparrot
Fransk fisk & skaldjurssoppa toppad med aioli
Nötpanerad Chèvré med varma hjortron och vaniljglass

Priser

2 Rätters konferensmeny 375:- per person
3 Rätters konferensmeny 464:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan
Alla priser är exkl. moms