Konferensmeny

Meny A

Tomatsoppa med crème fraiche och toppat med vilthjärta
Hjortytterfilé med gingräddsås och kumminpotatis
Cognac och Lingonparfait

Meny B

Rotfruktscarpaccio med senapsvinaigrette
Röding serverad med skaldjursrisotto och vitvinssås med forellrom
Cheesecake

Meny C

Blomkålspuré toppad med löjrom och baconströssel serverad med potatischips
Helstekt Svensk kravmärkt oxfilé med gratinerad confiterad anklever, rödvinssås och picklade rotfrukter
Glass med portvinsmarinerade björnbär

Meny D

Laxcarpaccio med citronette och basilika crème fraiche
Lammytterfilé med rosmarinsky, rotsellri och potatis
Citron & Fläder sorbet med färska bär

Priser

2 Rätters konferensmeny 375:- per person
3 Rätters konferensmeny 464:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan
Alla priser är exkl. moms