À la carte - Meny

Förrätter

Bjurforstoast varmrökt lax, kräftstjärtar och löjrom på toast 105:-
Råraka med renstekstimbal toppad med forellrom 115:-

Varmrätter

Halstrad Fjällröding med sauterad kulpotatis, fänkål, cocktailtomater, serverad med tryffeldoftande vitvinssmörsås 210:-
Hjortytterfilé med portvinsdoftande timjangräddsås potatiskaka med spenat, soltorkad tomat och chevré 275:-
Svensk entrecote med bakad schalottenlök, kryddsmör och friterat Idaho potatis 345:-
Pasta Alfredo med Majskyckling 189:-

Dessert

Hembakad chokladkaka med punschgrädde och bärkompott 98:-
Veckans Dessert fråga personalen

Öppettider Restaurangen

à la Carte Mån-Tors: 18:00-21:00
Fredagar och lördagar endast förbokning för större sällskap med minst 20 personer.
Ring för bokning tel: 0226-550 50.
Vid allergier var vänlig och fråga personalen.