För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

God mat till konferensen

Meny 1

Tonfisksashimi med citronette, parmesan & rostade pinjenötter.
Confiterad grissida med äpple & ingefärschutney, bakad kålrabbi, rostad blomkålspuré & rödvinssås.
Lime & basilika pannacotta med rårörda bär.

Meny 2

Sallad med betor & ruccola, chèvrecreme, nötter, frön & tryffelhonung.
Rosastekt ankbröst, potatis & sellerikaka med confiterad anka, serveras med pickles samt jordgubbsglaze med kakao & chili.
Frostig citrongrässoppa med hallonsorbet & kokoscrumble.

Meny 3

Smördegsbouche med löjrom, pepparrotscreme & örtsirap.
Svensk hängmörad & kravmärkt oxfilé på rödvinspegel, krämig jordärtskocksrisotto smaksatt med tryffelolja, rödbetspuré & romanescokål.
Liten chokladfondant med vaniljglass & kolasås

Meny 4

Bifftataki.
Gremolatabakad torskrygg på shiitake, serveras med potatis & kålrotsstomp, baconströssel samt vitvinsås med parmesan och dijon.
Vaniljcheesecake med äppelkompott

Priser

2 Rätters konferensmeny 356:- per person
3 Rätters konferensmeny 445:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan.

Alla priser är exkl. moms

Stort sällskap?

PROVA VÅRT TÄLT