För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

God mat till konferensen

Meny A

Passionsfruktgravad tonfisk toppad med granatäppelkärnor, citroncest, finskurna sockerärtor & brödkrutonger
Svartpepparsotad helstekt Gödkalv med örtrisotto, rödvinsreduktion och örtsmör
Stjärnanisparfait med bärcoulis
Ersätt Gödkalv med oxfilé 100:- extra per person

Meny B

Gräslökspannacotta med löjrom, Sigbritts hembakade knäckebröd och brännvinsost
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, rårörda lingon och gröna ärtor
Friterad Västerbottenost med varma hjortron

Meny C

Bresola med hyvlad parmesan, rostade pinjenötter, balsamicosirap och dijonsenapsås
Smörglaserad Vårkyckling med rotfrukt & primörsallad, rödvinsreduktion och örtsmör
Jordgubbsglass med sötlakritssås och knäckflarn

Meny D

Carpaccio på majrova marinerad i senapsvinaigrette toppad med creme fraiche och forellrom
Halstrad röding med gräslökssås, smörslungad kulpotatis och blancherade sparrisknyten
Vaniljpannacotta toppad med granatäpple och passionsfrukt

VÅRA MENYER

Priser

2 Rätters konferensmeny 356:- per person
3 Rätters konferensmeny 445:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan.

Alla priser är exkl. moms

Stort sällskap?

PROVA VÅRT TÄLT