För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

God mat till konferensen

Meny 1

Västerbottenpaj med picklad rödlök, crème fraiche och regnbågsrom
Lågtemperaturstekta lammracks med Jack Daniels glace, smörkonfiterade vårprimörer och mango aioli
Triss i sorbet (äpple, hallon, lime) droppad med Absolut vodka, serverad med mandelflarn

Meny 2

Tryffeldoftande skaldjursoppa toppad med färska sparrisknoppar och babyspenat
Helstekt kalventrecote med gräddkokt ramskål med rostad mandelpotatis
Halloncheesecake med sockrade bär och vispad grädde

Meny 3

Buffelmozzarella på vitt bröd med ugnsbakade körsbärstomater, vårlök och lufttorkad skinka
Ångad torsk med smör, dill och pepparrotslungad potatis, Proseccoskummad vitvinsås och blancherad vit och grön sparris, toppad med rökt sidfläsk, rostad vitlök och räkor
Passionfruktpannacotta täckt med mörk choklad och bärgrädde

Meny 4

Blancherad vit sparris med friterad parmaskinka, hollandaise och löjrom (med förbehållning)
Örtstekt Ryggbiff från John Stone med italiensk tomatsås, gremolatadoftande risotto och friterad rödbeta
Ljummen fruktkompott, gratinerad med vit choklad och toppad med Bourbon vaniljglass

Priser

2 Rätters konferensmeny 356:- per person
3 Rätters konferensmeny 445:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan.

Alla priser är exkl. moms

Stort sällskap?

PROVA VÅRT TÄLT