För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

God mat till konferensen

Meny 1

Vodkagravad röding serverad med saffranscrème fraiche och lingon
Hjortytterfilé med palsternackspuré och kantarellsås
Cheesecake

Meny 2

Vingatoast (Skaldjurscocktail på toast) med forellrom
Helstekt Svensk kravmärkt Oxfilé med ankleversmör, plommon och kaneldoftande sky och risotto
Blåbärspaj

Meny 3

Rotfruktscarpaccio med senapscrème
Rosastekt Vildandfilé med tändstickspotatis och portvinssås
Glass med varma hjortron

Meny 4

Chèvre med rödbetor på toast, toppad med Akaciahonung och rostade pinjenötter
Halstrad röding med saffran och gräslökssås serverad med potatisstomp
Chokladfondant med vaniljglass

Priser

2 Rätters konferensmeny 356:- per person
3 Rätters konferensmeny 445:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan.

Alla priser är exkl. moms

Stort sällskap?

PROVA VÅRT TÄLT