För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

God mat till konferensen

Meny A

Jordärtskocksoppa med baconströssel och tryffelolja
Hjortytterfilé med gräddkokt höstsvamp, polentacrème smaksatt med parmesan och tändstickspotatis
Äppelsmulpaj med salt kolasås

Meny B

Havskräfta serverat med löjrom, crème fraiche, hackad rödlök och Västerbottenost
Örtbakad lammytterfilé med rosmarinsky, potatis-& chevrébakelse samt saltbakade betor
Crème Brulée

Meny C

Klassisk Gubbröra på kavring
Svensk kravmärkt och hängmörad oxfilé Tournedos med Choronsås, Chimichurri potatis och örtsmör
Glass med varma hjortron

Meny D

Rotsellericarpaccio med örtpolenta, smörstekt Portabello och knaperstekt sidfläsk
Regnbåge med sotad endive, citronrisotto och skaldjurssås
Chokladkaka toppad med blåbärspannacotta, vispad grädde och kaksmulor

Priser

2 Rätters konferensmeny 356:- per person
3 Rätters konferensmeny 445:- per person

Var vänlig och välj en meny till sällskapet.
Allergiker eller Specialkost tar vi hand om per förfrågan.

Alla priser är exkl. moms

Stort sällskap?

PROVA VÅRT TÄLT