För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Mat & Dryck

Fatta inga beslut på fastande mage!

Om det var Churchill eller någon annan som sa det vet vi inte. Men oj så rätt han hade (eller om det var en hon).

Nåväl. Mat och dryck är en viktig del av upplevelsen. Därför lägger vi hjärta och själ i det ni ska äta och dricka. Köket serverar traditionell och vällagad mat. Gott och utan krusiduller. Lokala specialiteter och råvaror varvas med mer exotiska besök i kök och kastruller.

Matsalen har plats för sällskap på upp till 80 personer. Är ni fler så har vi även vår nybyggda festlokal där vi dukar upp till fest och middag för upp till 80 personer.

Vill ni varva ner med en mörk ale eller något annat gott är ni välkomna ner till puben. Där är stämningen alltid varm och gemytlig. Ska vi boka in en trubadur och Pub-Quiz till kvällen?

ÖPPETTIDER RESTAURANGEN

Lunch: Mån-Fre: 11.30-13.30 OBS! Endast förbokning. Ring för bokning tel: 0226-550 50

 

MAT FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Som gäst hos oss får du njuta av vår härliga frukostbuffé nere i restaurangen. Där serveras också vår konferenslunch- och Á la carte med vällagad husmanskost. Alla måltider intas i trivsam miljö och när det är lite kylbetonat ute tänder vi en mysig brasa i öppna spisen.

KOMPONERA DIN EGEN MENY

Vi erbjuder all typ av mat för olika tillfällen, så välkommen att kontakta oss för menyförslag. Vi arrangerar t. ex. företagsfester, affärsluncher, bröllopsmiddag m.m. I en separat byggnad har vi vår pub med fullständiga rättigheter för god dryck och trevlig samvaro.

Det är alltid nära till Bjurfors Hotell & Konferens

SE HUR NÄRA DET ÄR