För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Extra längdskidläger med Björn Lind

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Extra längdskidläger med Björn Lind

februari 3, 2017 - februari 5, 2017

På grund av det fantastiska gensvaret så anordnas ett nytt längdskidläger!

Längdskidläger 3-5 februari 2017, Norberg

Välkomna på ett längdskidåkningsläger där du kommer att utveckla din teknik och samla träningstimmar på skidor tillsammans med duktiga längdcoacherna – OS-guldmedaljör Björn Lind och tidigare landslagsåkare Fredrik Persson! En träningshelg med bra skidåkning, god mat och gemytligt boende, skapad på efterfrågan.

Var?

Semesterdagar är hårdvaluta. Vi har valt att lägga vårt skidläger så snösäkert det går utan att du ska behöva resa långt. Endast två timmar från Stockholm, i Avesta på gränsen mellan Dalarna och Västmanland, ligger Bjurfors hotell och konferens, där bor vi bra och äter gott. En kort bilresa från hotellet ligger Englebrektsloppets skidspår. Engelbrektsloppet 60 km och Kristinaloppet 30 km är en del av en svensk klassiker/tjejklassikern och ett seedningslopp för Vasaloppet. Vid natursnö tränar vi våra skidpass på Engelbrektsloppets finaste sträckor, förbättrar teknik och utvecklas tillsammans på skidor. Vid brist av natursnö åker vi i konstsnöspår, Klackberg, Norberg.

För vem?

Lägret passar både dig som vill ha hjälp att komma igång med din skidåkning från grunden, få förståelse för teknik och rörelse samt samt för dig som kommit en bit på väg och vill utvecklas och lära mer. Vi har kryddat lägrets innehåll med fysträning specialiserad för längdåkare som du lätt tar med dig in i din träningsrutin samt valla- och träningsplaneringsworkshops.

Boka direkt på Träningsevent.se

Boka

Detaljer

Börjar:
februari 3, 2017
Slutar:
februari 5, 2017
Evenemang Kategori:

Plats

Bjurfors Hotell & Konferens
Bjurfors 25
Avesta, 774 93
+ Google Map
Telefon:
0226 – 550 50