För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Deep Dark Woods (CAN) + Kacy & Clayton

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Deep Dark Woods (CAN) + Kacy & Clayton

28 april 19:00

150 kr

Deep Dark Woods

Det mörka, den alltid suggestivt makabra skönheten i melodierna och de krypande, lockande, nästan febriga texterna som kryper under huden. Med ljuvligt vackra låtar som befolkar gränslandet mellan saga och skräck där har Deep Dark Woods markerat sitt alldeles egna revir bland Americana musikens största. Så Kanadensare de är.

★ Konsertstart ca 21:30

Kacy & Clayton

Bandet kastar lyssnaren mellan genrer och epoker i pop och rockmusikens mest gyllene ögonblick.  Kusinerna från Saskatchewan har ganska nyligen hamnat på den övre sidan om tjugo-årsstrecket, men musiken de levererar är så tidlöst spännande att det där med ålder och siffror blir totalt ointressant. Kacy Anderson sjunger rakt in i själen, naket och rent. Melodierna styr och tempot är ofta stillsamt.

`Folksy`är en passande benämning på den musik duon bjuder på. Men det stannar inte där. Det är arrangemangen, de spännande vändningarna och tvära svängarna som lyfter detta ett snäpp över många liknande band.

De började spela för att hitta sina egna musikaliska rötter och båda har en faiblesse för sk. ”Murder ballads”. Men oftast handlar deras texter om de osjungna vardagshjältarna, hemmafruarna, mammorna, och de män och kvinnor som byggde landet där de bor.
Live har de redan fått ett fantastiskt rykte hemma i Kanada och så även i USA.

Det här bandet ska vi hålla ögonen på, för det gör redan många av deras namnkunniga kollegor. De får mängder av förfrågningar att turnera med alla möjliga, så missa dem för sjutton gubbar inte nu!

Hotellet erbjuder:

Boende & 2-rätters Meny + entré

1150:-

Boende i dubbelrum inkl. frukost (per person) & 2-rätters Meny och entré
Tillägg 250:- för enkelrum

 

Boka eventbiljetter:

0226 – 550 50
info@bjurforskonferens.se

Detaljer

Datum:
28 april
Tid:
19:00 - 01:00
Pris:
150 kr

Arrangör

Bjurfors Hotell & Konferens
Telefon:
0226 – 550 50

Plats

Bjurfors Hotell & Konferens
Bjurfors 25
Avesta, 774 93
+ Google Map
Telefon:
0226 – 550 50