För bokning, ring: 0226 - 550 50
Please select a page for the Contact Slideout in Theme Options > Header Options

Clas Yngström & Blue Devils

Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Clas Yngström & Blue Devils

27 april 19:00

100 kr

Clas Yngströms BLUE DEVILS

Clas Yngströms BLUE DEVILS är ett blues och rotrockband från Dalarna med två internationella blueslegender, Clas Yngström – gitarr/sång och Uffe Åhman – trummor.
De två startade 1978 bluesrockgruppen SKY HIGH, känd för sina Jimi Hendrixtolkningar och sitt ”Tunggung”. Uffe och Clas är sedan en tid båda invalda i den prestigefyllda internationella BLUES HALL OF FAME, med säte i USA. CLAS blev för två år sedan uppgraderad från ”GREAT BLUES ARTIST” till ”LEGENDARY BLUES ARTIST”, en ära han delar med bortgångne advent Zetterberg som enda svensk. Uffe blev invald som ”GREAT BLUES ARTIST” för tre år sedan.

Nu går dessa två blues och rockveteraner tillbaka till rötterna och den råa urformen av denna afroamerikanska musiktradition som uppstod i Mississippi och utvecklades i Memphis till Rock N Roll och i Chicago till City Blues.

Med på tåget är tre ultrabegåvade musikanter – Patrik Steen – slide, vanlig gitarr och sång, Christer Ring – Bluesharp och Robert Ivansson på el och kontrabas

Repertoaren är klassisk blues och rotrock på eget vis, samt egna kompositioner i samma stil. Gruppen kommer senare i vår med en vinyl EP, med fyra spår på svenska – BLUE DEVILS ÄR HÄR FÖR ATT STANNA OCH HAR EN MISSION OCH EN AMBITION ATT HÅLLA BLUES & ROCKGRYTAN KOKANDE OCH FRÄSCH!

★ Konsertstart ca 21:30

Hotellet erbjuder:

Boende & 2-rätters Meny + entré

950:-

Boende i dubbelrum inkl. frukost (per person) & 2-rätters Meny och entré Clas Yngström Blue Devils
Tillägg 250:- för enkelrum

 

Boka eventbiljetter:

0226 – 550 50
info@bjurforskonferens.se

Detaljer

Datum:
27 april
Tid:
19:00 - 01:00
Pris:
100 kr

Arrangör

Bjurfors Hotell & Konferens
Telefon:
0226 – 550 50

Plats

Bjurfors Hotell & Konferens
Bjurfors 25
Avesta, 774 93
+ Google Map
Telefon:
0226 – 550 50